Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Poulsen og Hildebrandt vinder DM finale generelt

DM Rally 
29/10/00 

Med en sikker margen på næsten 3 minutter sikrede Kristian Poulsen og Ib Hildebrandt fra Valvoline-Racing sig den generelle sejr i årets sidste DM rally. Kristian havde til finalen lejet Jens Mulvads Toyota Corolla WRC og behandlede den på samme måde som Jens Mulvad og Niels Jørgen Iversen havde gjordt ved at vinde årets første 5 DM afdelinger.
 

Med undtagelse af 1 hastighedsprøve var Poulsen generelt hurtigst på de andre af løbets 16 hastighedsprøver. Største overraskelse var prøve 1, hvor mange nok havde forventet at Poulsen skulle bruge lidt indkørings tid. Allerede her besatte han løbets første plads foran Pilgård.

Det har været en stor oplevelse fortalte Kristian på løbets afsluttende pressemøde og jeg er selvfølgelig glad for at kunne aflevere en bil til Jens uden en eneste defekt. Bilen havde masser af potentiale til at køre hurtigere fortalte Kristian også, men så længe vi var i front sparede vi lidt på krudtet og brugte stort set det samme hold dæk under hele rallyet.

Den nærmeste fremtid må nu vise hvad der skal ske til næste år, sluttede Kristian uden at kunne afsløre noget.

Plac.KørerTeam/RacerDiff.
1Kristian Poulsen
Ib Hildebrandt
Toyota Corolla WRC1:18,15
2Karl Åge Jensen
Hans Marx
Mitsubishi1:21,13
3Mikael Sørensen
Ole Frederiksen
Mitsubishi1:21,28
4Michael Pedersen
Mie Pedersen
Mitsubishi1:21,33
5Jørgen Pilgård
Freddy Pedersen
Peugeot1:22,26

Valvoline-Racing


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: