Formel BMW

Jack tog Formel BMW serien med storm

Formel BMW
17/09/07

Jack Lemvard sagde inden sit første Formel BMW løb, at hans mål var at vinde et løb, og blive imellem de 5 første i hvert af løbene.

Selv om alle der kender Jack Lemvard ved, at han udretter ting som ingen andre er istand til, så var de alle enige om, at det nok lige var lidt for optimistisk at vinde i sit første løb, men de troede dog på at han nok skulle kunne komme op imellem de 5 første i løbene, hvis han ellers holdt bilen på banen.

Jack Lemvard opfyldte alle sine mål i weekendens Formel BMW løb.
(Foto: Italkart)

Jack overraskede alle i tidtagningen med at tage anden pladsen, kun 0,1 sek efter den hurtigste, og foran de faste kørere fra Team Meritus, som samlet lå nummer 1 og 2 inden weekendens 4 løb!

Første løb:
Jack fik en god start, og førte det meste af første omgang i sit første løb nogensinde, men et par “begynder fejl” betød at han efter 5. omgang var på en femte plads, hvilket han holdt hjem.
Jack kørte 4. hurtigste tid i løbet.

Andet løb:
Jack startede fra en 5. plads, og fik en god start og var oppe på en 4. plads efter første omgang, hvilket han holdt hjem.
Jack kørte 5. hurtigste tid.

Tredje løb:
Det begyndte at regne, og det var lige noget der passede Jack, så med en start fra en 4. plads kørte han sig støt og roligt frem igennem feltet, tog føringen og kiggede aldrig tilbage og vandt løbet!
Jack kørte løbets hurtigste tid.

Fjerde løb:
Regnen stilnede næsten helt af, men det var stadig meget vådt. Jack startede fra fronten, og derfra gik det meget hurtigt, kun ham og Jazeman kæmpede om første pladsen, og da de kørte i samme team, og Jazeman skulle bruge alle de point han kunne få, for at prøve at sikre sig mesterskabet, pressede Jack ikke ret meget da Jazeman forsøgte at overhale ham.
Det lykkedes derfor Jazeman at tage føringen, med Jack lige i hælene på ham.

Jack kom derfor i mål som nummer 2 i weekendens sidste løb.
Jack kørte løbets 2 hurtigste tider (0.5 sek hurtigere end Jazeman som vandt).

Jacks sponsors mål blev nået, da han var i top 5 i alle 4 løb, men ikke nok med det, så blev hans eget mål også nået, da han var på podiet 2 gange og vandt sit første løb i serien.

Nu er Jack tilbage i Thailand, hvor han i næste uge skal køre med i Honda Festival Serien, som han fører.
Jack venter nu på at få at vide, om han også kan køre med i næste afdeling af Formel BMW serien i starten af oktober.