Advan Cup

Det ser sundt ud for Kim Lund

Advan Cup
15/10/06

-Således lød banespeaker Morten Alstrup i højttalerne lørdag eftermiddag, da Advan Cups 1. heat blev afviklet. Kim Lund havde en god kvalifikation, hvor han kørte sig til en 2. plads bag Rene Hoff. Bag sig var der 5 biler ned til Casper Lind Poulsen, der var præget af sine ballast-kilo.

Som altid kom Kim godt fra start, og holdt problemfrit sin 2. plads igennem første sving. På anden omgang forsøger Peter Olsen at overhale ved indgangen til hesteskoen, men døren bliver pænt og elegant lukket. Kort tid efter har et par konkurrenter sat bilerne i sandkassen, så safetycar er på banen i nogle omgange. Da løbet bliver givet frit, ligger John Gammelgård 3'er bagved Kim, og han forsøger flere gange at overhale. Det fik han ikke held med, og Kim lagde efterhånden mere og mere afstand til Gammelgård - dog uden at give Rene Hoff for meget snor.

Måske var det Barbies tilstedeværelse der gav gode resultater?
(Foto: Spider-Web.dk)

Da målstregen blev krydset for sidste gang, var det med Kim Lund som nummer 2, og Casper Lind Poulsen som nummer 4. Det giver Kim Lund et forspring på 17 points når det 2. heat bliver kørt søndag.

Hvad betyder de 17 points så? De betyder at hvis Casper Lind vinder 2. heat søndag, skal Kim Lund blot køre en 7. plads hjem - i så fald vil han vinde DM med 1 point.

Der var god fart i bilen - de fleste måtte blive bag Kim Lund i 1. heat

Kan Kim køre en 7. plads hjem? "Hvis ikke materiellet strejker for første gang i år... Så ja!" svarede en super oplagt Kim Lund lørdag efter heatet.

Det ser ud til at endnu et mesterskabstrofæ skal stå hos Team Lund Racing...