God weekend trods større modstand

Yokohama Cup
1601-2000cc

10/09/04

Med en 13. og 12. plads ved Jyllands-Ringen Grand Prix kan TEAM GO RACING kun være tilfredse med weekenden.

Med 25 deltagere ved weekendens løb var konkurrencen blevet meget større end ved noget andet løb i år, men vi håbede stadig på et godt resultat, da vi havde forbedret vores tider på Jyllands-Ringen ved sidste test.

Det kunne være blevet en kort weekend, da Ford'en under warm uppen fredag ville lege jetjager og lettede som en anden gazelle op over curben i hesteskoen, heldigvis landene den på alle fire igen.

I heat 1 mistede vi en placering i første sving da en kollega skaffede sig plads ved et lille puf på baghjørnet af raceren, den efterfølgende jagt på den forankørende bil foregik gennem hele løbet. Til vores ærgelse var der desværre gult flag for enden af langsiden, hvor vi kunne have forsøgt en overhaling, for på resten af banen blev der effektivt lukket af så alle muligheder for overhaling var næsten umulige.

Heat 2 gik planmæssigt. En rigtig god start hvor vi burde have taget en plads, men i stedet blev overhalet af en anden kollega som dog måtte udgå efter få hundrede meter. Jagten blev sat ind efter 11. pladsen og i indgangen til hesteskoen kom vi forbi dog for at oversatse på vej ind på langsiden. Så tilbage på 12. pladsen igen..

Da vi på efterfølgende omgang sendte det ene hjulpar en tur i fangsandet for enden af langsiden, kunne vi samtidig vinke farvel til 11. pladsen.

Gert Koustrup udtaler: Efter warm up'en var jeg lidt chokket over hvor højt en Escort egentligt kan løfte ben uden at vælte.

I selve løbet kan jeg godt se at manglende erfaring har kostet mig et par placeringer i weekenden, men jeg er egentlig godt tilfreds med resultatet, nu ser jeg bare frem til løbet på Padborg park.