(Foto: Jakobsen Motorsport)

Siden sidst

2. plads til Malthe Jakobsen i ELMS

Peugeot Junior-køreren, Malthe Jakobsen, kørte i weekenden de sidste to afdelinger af European Le Mans Series på Algarve International Circuit.

I det første løb, som blev afholdt fredag, kørte Malthe en sejr i hus og rykkede samtidig op på en andenplads i mesterskabet. I søndagens løb blev det til en andenplads.

Malthe Jakobsen og teamet, COOL Racing, slutter som nr. 2 i mesterskabet, hvor de var særdeles tæt på at løbe med mesterskabssejren.

Læs mere i pressemeddelelsen fra Malthe Jakobsen

(Foto: Porsche AG)

Siden sidst

Buus slutter som nr. 3 i Porsche Carrera Cup Deutschland

Bastian Buus kørte i weekenden finaleafdelingen af Porsche Carrera Cup Deutschland, hvilket blev kørt på Hockenheimring.

Fart, som Buus plejer at have masser af, var der udfordringer med under løbsweekenden.

Porsche Junior-køreren lå nr. 2 i mesterskabet inden finaleafdelingen men slutter mesterskabet på tredjepladsen.

Læs mere i pressemeddelelsen fra Bastian Buus

Siden sidst

Anders Fjordbach bliver 3'er i Le Mans Cup

Le Mans Cup havde sin afslutning i weekenden på Algarve International Circuit. Her sikrede danske Anders Fjordbach sig en podieplacering i mesterskabets GT3-klasse som nr. 3.

Fjordbach har kørt sæsonen for teamet, HCR with CaffeineSix, sammen med Timothy Creswick.

(Foto: Prema Racing og Glenn Dunbar / LAT Images)

Det sker

Vesti i FP1 i Mexicos Grand Prix

Weekenden byder på Formel 1, hvor Mexicos Grand Prix skal køres i Mexico City på Autódromo Hermanos Rodríguez. Set med danske øjne bliver denne F1-løbsweekend en særlig en af slagsen, da det ikke kun er Kevin Magnussen, der af danskere, skal køre på den mexicanske racerbane.

Formel 2- og Mercedes Junior-køreren, Frederik Vesti, skal for første gang køre med i Free Practice 1 - dette sker bag rattet af Mercedes-AMG-teamets W14-racer.

Læs mere her

Det sker

Finaleweekend for Georg Kelstrup i Italian GT Sprint Championship

Georg Kelstrup, som kører med i Italian GT Sprint Championship, skal køre seriens finaleafdeling den kommende weekend. Dette sker på Imola-banen.

Kelstrup ligger nr. 3 i GT3 Pro/Am-klassen og kører for AKM Motorsport sammen med italienske, Gustavo Sandrucci.

Der køres løb d. 28. og d. 29., og løbene kan ses live på YouTube-kanalen, Campionato Italiano Gran Turismo.

Det sker

Danskere i IAME World Finals

Det internationale gokartløb, IAME World Finals, køres den kommende weekend på portugisiske, Kartódromo Internacional Do Algarve.

To danskere kører med, begge i X30 Junior-klassen, hvor der er hele 97 kørere til start - Bertram Sachse (Falcon Racing Team) og Knud Nielsen (Haase Racing Team).

Super Heats og finalen køres lørdag d. 28. Livestream løbene på iame-motorsport.com.