Christian Lundgaard gennemførte dramatisk Indy 500
(Foto: Lisa Hurley)

SIDEN SIDST

Christian gennemførte dramatisk Indy 500

Indy 500 afgøres sædvanligvis i sidste sving på sidste omgang, og nogenlunde sådan var det også i dette års udgave, da svenske Marcus Ericsson vandt en sensationel sejr i et dramatisk løb.

Danske Christian Lundgaard deltog som første dansker nogensinde, og gennemførte som P18 på omgangshøjde med vinderen

Som altid var der også en række store uheld i løbet; heldigvis uden personskade.

Læs mere og se highlights her

(Foto: Haas F1 team)

Teknisk uheld i Monaco

Kevin Magnussen udgik midtvejs i Monacos Grand Prix med teknisk defekt. Indtil da var danskeren på igen på pointkurs. Løbet blev vundet af Red Bulls Sergio Perez.

Læs Kevins reaktioner her

(Foto: Dutch Photo Agency)

Dyr fejl i kval for Frederik Vesti

I Formel 2 blev weekenden besværlig fra start for Frederik Vesti efter en mislykket tidtagning. Frederik placerede sig som P11 i sprintracet og P14 i mainrace.

Læs Frederiks reaktioner her

(Foto: Porsche Motorsport)

Rookieføring til Buus

Der kom dog dansk besøg på det berømte podie i Fyrstendømmet. Bastian Buus besatte niendepladsen i weekendens afdeling af Porsche Super Cup, men vandt rookiekategorien.

Ingen danskerdag i ”Det grønne Helvede”

Årets 24-timers klassiker på Nürburgring Nordschleife blev ikke nogen succes for de tre danske verdensmestre der stillede til start. Både Michael Christensen (Porsche) og DaneTrain Marco Sørensen/Nicki Thiim (Aston Martin) udgik efter crash. Heller ikke sidste-minut indkaldte Frederik Schandorff så målflaget med sit Porsche team.

Formeltalenter i aktion

På Donington Park i England hentede Mikkel Grundtvig en tredjeplads i et af rundens tre løb. I det spanske Formel 4 mesterskab blev det også til en tur på podiet for Georg Kelstrup, der sikrede sig andenpladsen i et af de tre løb på banen i Jerez.

DET SKER

Streetfight i Detroit

Kun en uge efter strabadserne på Indy er IndyCar-mesterskabet i gang igen. Christian Lundgaard og resten af feltet er til start i gadeløbet i Detroit.

På banen er også Indy Lights med Christian Rasmussen og Benjamin Pedersen, der kører to afdelinger.

Læs mere hos Indycar her

GT Challenge på Paul Ricard

Anden afdeling af GT World Challenge Europe køres den kommende weekend på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig. Grundet sammenfald med den officielle Le Mans testdag afvikles løbet lørdag d. 4. juni, hvilket giver kørerne mulighed for at deltage i begge events.

Se deltagerlisten her

Karting EM i Sverige

Tredje afdeling af EM i klasserne OK og OK Junior køres på banen i Kristianstad. Der er dansk deltagelse i begge klasser.

Læs mere og følg løbene her

Le Mans testdag

Den officielle testdag forud for selve løbet afvikles søndag d. 5. maj. Alle rookies skal gennemføre minimum 5 omgange på banen.