Denne weekend bød på dansk succes i Formel 4, både på hjemlig grund og i udlandet. Og det var skiftende held for danskerne på Spa

Sebastian Øgaard
(Foto: F4 Spain)

Siden sidst

Stor F4-weekend for Øgaard og Strømsted

Sebastian Øgaard blev den store vinder i femte afdeling af det åbne spanske mesterskab for Formel 4. På banen i Valencia sejrede Sebastian i to af weekendens tre løb, og konsoliderede derved sin samlede andenplads i mesterskabet. Også Noah Degnbol og Georg Kelstrup hentede points i det spanske.

I sin kun tredje løbsweekend dominerede 14-årige Noah Strømsted næstsidste afdeling af det danske mesterskab for F4/F5. Noah vandt alle tre løb på Ring Djursland, og har nu vundet 6 af de 7 løb han har gennemført efter han i sommer nåede minimumsalderen for deltagelse. Samlet føres det kombinerede mesterskab af Mads Hoe, der deltager i F5. Der resterer en afdeling af mesterskabet.
Se mere her

Noah Strømsted ryddede bordet i intens Formel 4-afdeling på Ring Djursland.
(Foto: Formel4.dk)

Skiftende held for danskerne på Spa

Næstsidste afdeling af European Le Mans Series (ALMS) blev kørt på Spa-banen i Belgien, og bød på årets hidtil bedste resultat for Michelle Gatting og hendes team. Sammen med Frey/Bovy blev hun klassificeret som P3 i løbet. Derimod bød løbet på en stor skuffelse for Malthe Jakobsen i LMP3. Thyboen nåede end ikke i bilen før hans medkører udgik efter et sammenstød.

Læs mere her og på ELMS’ hjemmeside.

Michelle Gatting

Det sker

Formel 2 og Formel 3 på programmet i Rusland

For første, og eneste, gang i denne sæson kan man opleve nogle af dansk bilsports største talenter i aktion samme weekend. I forbindelse med det russiske Grand Prix i Sochi afvikles såvel sæsonfinalen i FIA International F3 Championship (Frederik Vesti og Oliver Rasmussen) som tredjesidste afdeling af FIA International F2 Championship (Christian Lundgaard).

Alle løbene kan følges på Viasats kanaler, se hvornår på tvguide.dk

Kevin i Long Beach

Kevin Magnussen og Renger van der Zande er til start for Ganassi Racing, når Long Beach SportsCar Grand Prix afvikles den kommende weekend. Løbet er et af de mest traditionsrige på kalenderen, og kan spores helt tilbage til halvfjerdserne da der blev kørt Grand Prix for Formel 1 på bybanen. Mikkel Jensen og LMP2 er ikke på programmet denne gang.

Schandorff og Kjærgaard i GT

Frederik Schandorff og hans medkører Michele Beretta skal på Monza den kommende weekend forsvare holdets føring i International GT Open løbsserien. Holdet kører for Lamborghini.