Special Saloon Car

GP Danmark - Special Saloon - Super Cup - Løb 3

Special Saloon
25/10/20

Årets allersidste løb på Jyllandsringen blev kørt på en meget mørk og våd bane. Det blev Jonas Sejersen der kørte en super suveræn sejr hjem. På andenpladsen fulgte Michael Rosenkilde Nissen i hans Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO racer og han blev fulgt af Porsche køreren Michael Bergmann. Yokohama SuperCup klassens vinder blev Tino Vang Jørgensen. Efter Tino fulgte Morten Christensen og Oliver Rømer.

Jonas Sejersen

I Special Saloon er det Michael Rosenkilde Nissen som blev vinder af det generelle mesterskab samt Extreme mesterskabet. I GT-B er det Oliver Rosenkilde Nissen som løb af med mesterskabet og det blev Rene Ogrocki der vandt Super Touring mesterskabet.

Årets Yokohama SuperCup mesterskab blev vundet af Tino Vang Jørgensen og det blev Bjarne Haa Rasmussen som blev vinder af både Oldboysmesterskabet samt Yokohama SuperCup 200.