Diverse Motorsport

Victor Conrad skal køre Rotax finale for Thailand

Diverse
25/09/17

Sidste uge har været en af Victor Conrad Spliid Jensens mest spændende uger i sit 16 årige liv. Sidste weekend kørte Victor Conrad Toyota One Make Race - et gadeløb i Korat, som var nr 3 ud af 5 løb i serien.
Og denne weekend blev det bestemt at Victor Conrad skal køre Grand Finale (worldcup) Rotax for Thailand i Portugal.

Siden sidste løb i Toyota One Make Race, løb nr 2, i Bang Saan, hvor Victor blev ramt af 3 biler og godt nok gennemførte i en smadret bil, var vi lidt spændt på om alt setup var ok. Det viste sig, at det var det ikke. Styretøjet opførte sig underligt og styrede skævt, så det brugte Victor Conrad det meste af sine træninger til at få styr på, men det lykkes ikke helt, så i kvalifikationen blev Victor nr. 6 ud af 22 biler.

Men heldigvis fandt mekaniker-teamet fejlen i løbet af aftenen, og næste morgen var fejlen væk, så nu skulle der køres ræs.

Victor startede på P6 og holdte sin placering. Han skulle lige føle feltet an i starten af de 20 min som løbet varede, og så efter 3. omgang begyndte Victor at overhale. Det er en teknisk svær bane og der er kun 2 steder der kan overhales, men Victor viste hastighed og kontrol, og han kørte fra P6 til P2 på de 20 min, og fik dermed en 2. plads og blev 5000 DKK rigere i pengepræmier, samt han fik nødvendige point til det samlede regnskab.

Victor Conrad er populær, og alle vil have et billede sammen med ham

Fantastisk løb hvor Victor var på TV 60% af tiden i finalen, da han blev ved med at overhale og køre ekstrem stærkt og klogt.

Næste løb er 6.-8. oktober på Burriam, som er Thailand bedste bane på ‎4.554 km. Finalen er på 40 min hvor Victor Conrad skal køre i 35 graders varme i skyggen.

Victor Conrad er klar til at gå efter en topplacering nu hvor bilen er helt på plads.

Grand Finale (Worldcup Rotax) 2018
Lørdag d. 22 september blev det så afgjort at Victor skal repræsentere Thailand i Grand Finale i Rotax Max Senior, i Portugal den 4. til 11. November. Det er første gange Thailand er repræsenteret i Senior klassen ved en Grand Finale.

Victor Conrad er stolt over at få denne mulighed efter kun at have kørt 9 måneder i Thailand i Gokart. Mange tak til hans team kammerater og Teamchef Leng CRG Thailand, som har gjort dette muligt.

En hektisk uge hvor Victor Conrad har fået et af sine største ønsker, siden han startede i gokart opfyldt - at deltage i en Grand Finale i Rotax.

Følg med Victor Conrad på Team Conrad eller Victor Conrad Facebook. Her kommer snart nyt omkring hvad Victor skal køre i 2018. Endnu en milepæl for Victor er ved at være på plads.