Superbike - DK

Brødrene Tirsgaard til DM Road Racing på Jyllandsringen

13/09/17

Steven og Simon Tirsgaard deltager i DM Road Racing på Jyllandsringen i den kommende weekend i Superbike klassen.
Begge kørerne deltager på deres BMW S 1000 RR racere lørdag og søndag i 5. og 6. afdeling i DM serien i Superbike klassen. Vi kører tidtagning lørdag kl. 09.05 og løb kl. 16.00. Søndag kører vi tidtagning kl. 10.05 og løb kl. 17.10.

Der venter et par spændende løb DM på Jyllandsringen, hvor Steven Tirsgaard fører serien med 86 point og et forspring til Simon Tirsgaard på 1 point og i alt 85 point. Michael Møller Pedersen følger efter med 73 point, men der er flere i klassen, der vil kæmpe med om pladserne på podiet.

(Foto: Morten Kimer Hansen: kimersfoto.dk)

Arrangementet på Jyllandsringen er sammen med Sportscar Event, der kører på banen i deres biler fra Lamborghini, Ferrari, Porsche m.fl., hvor man kan køre med som passager i forbindelse med indsamling til bl.a. Børnecancerfoden.