Hattrick for Mikkel O. Pedersen på hjemmebane

Special Saloon
12/06/17

Porsche-køreren fra Struer var suveræn på Ring Djursland
Det blev nærmest til ren opvisning for Mikkel O. Pedersen, da han på Ring Djursland for anden gang i år var til start på en dansk racerbane. Tre løb og tre sejre blev det til for den 20-årige Struer-kører, og sejrene var meget sikre. Hans vindermargen efter lidt mere end et kvarters kørsel svingede mellem 24,5 og 39,6 sekunder i de tre Special Saloon Car-løb.

”Der var ikke så megen modstand, så løbene blev desværre ikke så spændende,” siger Mikkel O. Pedersen, som dog ikke slap gassen undervejs.

”Jeg havde forventninger om at være helt fremme, men målet var reelt at slå banerekorden. I første omgang den for GT-biler, men også den generelle i klassen, som er sat af en 750 hestes Aquila, som er en rørrammebil, der vejer 1000 kilo. Vi var tæt på rekorden til sidst. I heat 3 kørte jeg 48,4 sekunder på gamle dæk, og vi skulle ned at have ramt 47,8 sekunder for at slå rekorden, men det var tæt på. 991’eren kører anderledes en 997’eren, og den løftede bl.a. forhjulene, når jeg kørte ned i Skoven.”

Mikkel O. Pedersen var suveræn på Ring Djursland, hvor han vandt alle tre løb i Special Saloon Car

Med tre nye pokaler på pokalhylden er Mikkel O. Pedersen allerede begyndt at sætte fokus på næste udfordring. Det er fjerde afdeling af den internationale Porsche Supercup, som køres i forbindelse med det østrigske Grand Prix, der afvikles på Red Bull Ring i starten af juli.

”I denne weekend er der blevet kørt en afdeling af Porsche Carrera Cuppen, hvor mange af mine konkurrenter var til start,” fortæller Mikkel O. Pedersen. ”Jeg havde en testdag på banen for et par uger siden, og hvis jeg tager min bedste tid fra testdagen, skulle jeg havde startet femmer i et felt på 31 biler.”

”I forhold til de kørere, som kørte med i Carrera Cuppen, er jeg naturligvis ikke så forberedt, men jeg kender banen, og nu skal jeg også lige bruge noget tid i simulatoren, så jeg er klar til at tage til Østrig.”