Danish Supertourisme

Rossel er nu alene i spidsen

Supertourisme
14/05/17

Forud for weekenden på Ring Djursland lå Kevin Rossel og Frederik Nymark side om side efter sæsonåbningen på Padborg Park, men med en suveræn sejr i finalen er det nu Rossel, der har lagt sig i spidsen i OK MOBIL 1 DST.

Det var da også en glad Kevin Rossel, der sluttede en dejlig søndag på Djursland med en plads på sejrsskamlens øverste trin.
(Foto: Brian Staal)

Frederik Nymark var ude i problemer både før tidskørsel og 1. heat, men han fandt sig selv igen og vandt 2. heat, og i finaleheatet kørte han sig frem til en 3. plads viste, at han er berettiget til en topplacering.

Det samme er Ole Petersen. Efter Rossel med 172 points og Nymark med 156 er det nu Petersen, der med 134 points er 3’ i mesterskabsstillingen. Han sluttede på en 2.plads i finalen, hvor han overhalede Prego-kollegaen Michel Nykjær og i den forbindelse fik trukket Nymark med forbi 2016-mesteren, der på intet tidspunkt helt fik den fart i bilen, som han havde i sidste sæson.

Ole Petersen.

Kevin Verner blev 5’er i finalen, og dermed viste han endnu engang, at han er den nye dreng i klassen, der bare ikke har tænkt sig at holde sig tilbage. Han er en klar gevinst for superklassen.

Martin Andersen kørte en god finale og blev nr. 6 efter en tæt duel med Mikkel Mac, der bliver bedre og bedre, og det Mikkel Mac, der kørte den hurtigste omgang i finaleheatet.

Jesper Egebart blev idømt en tyvstart og sat tilbage, og han måtte nøjes med en 8. plads og nåede ikke de points, han havde håbet på.

Molly Pettit har hver gang et håb om at komme i top-10, og hun var med en 11. plads tæt på og havde samlet set en god weekend på Djursland.

Finalen viste også, at top-8 er meget, meget tæt i denne sæson, og Egebart i 1. heat, Nymark i 2.heat og Rossel i 3.heat viste, at de vinder løbet, hvis de starter forrest.