Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse
16/03/17

Det berømte 12-timers løb på Sebring i Florida afvikles den kommende weekend. Lørdag d. 18 marts kl. 10.30 lokal tid sendes de 46 tilmeldte biler afsted til den 65. udgave af løbet. Blandt deltagerne er tre danskere, der alle har prøvet at vinde løbet før.
Christina Nielsen vandt sidste år sin klasse på vej mod mesterskabet i klassen GT D. Jan Magnussen har vundet løbet fire gange i sin klasse, senest i 2015. Endelig vandt Michael Christensen sin klasse i 2014.

(Foto: DASU)

Tredje og sidste samling i DASU Vinter Challenge afholdes lørdag d. 18. marts på Team Danmarks træningscenter i Århus. En række af DASUs unge talenter har brugt vinterpausen til at pudse formen af inden det går løs.
Temaet lørdag er fysisk og mental forberedelse, instruktører er Dennis Wounlund og Nikolaj Korsgaard.

Tredje runde af WSK Super Masters køres 19. marts på banen i La Conca, Syditalien.

Siden sidst
De yngste af DASU’s kartkørere klarer sig rigtig godt i internationale løb. 5. marts stillede fem unge danskere til start i klassen Mini, da anden afdeling af WSK Super Master serien blev afviklet på banen i Castelletto, Italien. Og alle fem kom i finalen blandt de 79 deltagere.

Bedst gik det for William Wolf med en flot sjetteplads, mens Sebastian Gravlund kom i mål som nr. 8. Også Jonathan Weywadt, Conrad Laursen og Noah Degnboel klarede sig fint i finalen.

Også i OK Junior viste de fire danske deltagere gode takter. Efter de indledende heats lå Victor Majgaard og Bastian Buus bedst til og nåede begge finalen. Her blev det til en plads som nr. 17 for Bastian, mens Victor desværre udgik. Frederik Kikkenborg og Lucas Svensson nåede ikke finalen.

Det lykkedes ikke for Oliver Rasmussen at kvalificere sig til finalen i KZ2.
Der var ingen danskere til start i klassen OK.