World Touring Car Championship

Citroën og Lopez tæt på VM-Titlerne

WTCC
03/09/16

Næste løb i WTCC (VM for Standardvogne) køres på Twin Ring Motegi banen i Japan søndag den 4. september.

Ved det seneste løb i Argentina vandt Citroën C-Elysée WTCC begge løb, og den foreløbige stilling inden løbet i Japan er, at Citroën fører konstruktørmesterskabet med 196 points i forhold til nummer to.
Efter syv sejre i denne sæson har den regerende dobbelte verdensmester José Maria Lopez et forspring på 117 points i forhold til sin nærmeste konkurrent. Yvan Müller ligger som nummer tre.

Lopez i seneste løb i Agentina

Hvis Citroën og Lopez vinder VM-titlerne i år, bliver det tredje år i træk, siden Citroën startede i WTCC i 2014.

Også ved løbet i Japan kører Citroën-bilerne med den maksimale succesballast på 80 kg, og det gør Honda også. Banen ligger 150 km nord for Tokyo og er 4,8 km lang.