Lamborghini
Super Trofeo

27/07/16

- 50 biler stiller til start på Spa Francorchamps
Når den fjerde runde af Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europe i weekenden køres på Spa Francorchamps, bliver det med rekordmange biler på banen. Bag rattet i en af de mange Lamborghini Huracán, finder vi danske Dennis Lind, der fører mesterskabet i serien, efter en dobbelt-sejr ved sidste løb på Paul Ricard.

50 styk Lamborghini Huracán LP 620-2 Super Trofeos stiller op til start, når ét-mærke-serien gæster Spa Francorchamps, som den kommende weekend også danner baggrund for 24-timers løbet i Blancpain GT Series Endurance Cup, hvor der på starterlisten står yderligere elleve Lamborghini Huracán GT3.

(Foto: Lamborghini Squadra Corse )

Den førende i PRO klassen for Lamborghini Blancpain Super Trofeo seriens mesterskab, er Dennis Lind, der indtil videre har stået for fire sejre i indeværende sæson, hvoraf de to kom ved den seneste løbsweekend på Paul Ricard, hvor det lykkedes at tage sejren i begge løbene.

Men der er ikke tid til at hvile på laurbærrene, da der er tæt i toppen af mesterskabet. Nr to i mesterskabet, er italienske Vito Postiglione, som tog sejren på Silverstone. Postiglione ligger kun ni point efter Lind, og allerede fire point efter kommer kroatiske Martin Kodric, der har stået for en anden plads og tre tredje pladser.

Torsdag køres to trænings-sessioner, og fredag køres to kvalifikationer på hver 15 minutter, som vil afgøre startopstillingen til de to 50 minutters løb. Det første løb køres også fredag, med start kl 14:55, mens det andet løb køres søndag kl 11:50. Følg løbene via live-stream på squadracorse.lamborghini.com/en/live