DTM

Dobbelt sejr til Audi på Lausitzring

DTM
04/06/16

DTMLausitzring virker som et godt sted for Audi. Ligesom sidste år, sikrede Audi sig sejren, med Miguel Molina som vinder og Jamie Green som runner-up ved 5. runde af DTM 2016. Tredje blev Mercedes køreren Robert Wickens. Marco Wittmann sluttede som den bedste BMW kører på fjerdepladsen.

(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Ved starten af det 5. løb erobrede Jamie Green føringen, men det var kun for et par omgange. Så slog Miguel Molina igen og tog føringen, som han ikke skulle give fra sig igen, til slutningen af løbet. For spanieren er dette allerede den anden sejr i sæsonen. Hans margin overfor britiske Jamie Green var 2.034 sekunder efter 32 omgange.

Også for Mercedes, gik løbet i Lausitz bedre end ved sidste løb på Spielberg, Østrig. Det lykkedes Robert Wickens at bringe mærket med stjernen til en slutplacering på tredjepladsen og op på podiet igen. Fjerde pladsen sikrede Marco Wittmann sig, der dermed var bedste fører af BMW mærket. Med denne fjerde plads sikrede Wittmann sig også føringen i kørernes mesterskab i DTM. Her fører han nu med 47 point foran Audi køreren Edoardo Mortara med 44 point.