Start-til-mål sejr for Mercedes og Paul di Resta

DTM
08/05/16

DTMved søndagens DTM løb på Hockenheimring
I søndagens DTM løb på Hockenheimring lykkedes det Mercedes kørerem Paul di Resta at vinde en suveræn sejr. Efter i alt 37 omgange, den tog skotten det ternede flag med et forspring på 13.024 sekunder. Bag Mercedes køreren krydsede to kørere fra BMW målstregen, Timo Glock på andenpladsen og Augusto Farfus på tredjepladsen. Bedst placerede Audi kører var Nico Müller, der lørdag tog tredjepladsen.

(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

I alt 78.500 tilskuere fulgte søndag eftermiddag, et spændende løb med "side om side dueller", der ikke blev kørt uden skader på DTM bilerne. Med Bruno Spengler, Mattias Ekström og Timo Scheider, måtte tre tidligere DTM mestre forlade løbet tidligt på grund af kollisioner.

Paul di Resta

I længere tid havde Mercedes mærkekollega Garry Paffett ligget på en lovende anden position. Men drive-through straf forhindrede en dobbelt sejr til Mercedes, og dermed var vejen banet for de to BMW kørere Timo Glock og Augusto Farfus, som efter 37 omgange kunne tage de sidste pladser på podiet.

Timo Glock

Det blev et kulsort løb for Audi. Allerede i starten af løbet ramte det Jamie Green, der ikke kom 100 meter. Senere måtte - som allerede nævnt - Mattias Ekström og Timo Scheider og også vinderen af lørdagens løb, Edoardo Mortara, parkere deres Audi. Nico Müller var således med 8. pladsen den bedste Audi.

Nico Müller

Efter to af 18 løb fører Paul di Resta (37 point) og kollega Robert Wicikens (26 point) i kørernes mesterskab. På tredje pladsen kommer Audi kører Edoardo Mortara med 25 point.

Vinderne fra søndagens DTM løb - fra venstre til højre: Robert Sattler (Paul di Restas race engineer), Timo Glock (BMW, anden placeret), vinderen Paul di Resta (Mercedes), Augusto Farfus (BMW, tredje pladsen)

Allerede om 14 dage, vil DTM køre deres løb nummer 3 og 4 i Østrig på Red Bull Ring. Fra den 20. til 22. maj, kan fans igen se spændende væddeløb i Steiermark.