DM i Rally

En okay afslutning på en blandet sæson

DM Rally
07/11/15

Da målstregen blev passeret til Rally Denmark, årets sidste afdeling af DM serien, var det en lidt blandet fornøjelse for Benny Pedersen.

Fredagens aften prøver havde bragt ham ind på en 4. plads i det generelle klassement, desværre var hele to af aftenens prøver blevet aflyst, så de ca 70 km i mørke, var blevet halveret.

Lørdagen startede godt, Benny gav gas med vanligt attack og co-driver for dagen Ditte Kammersgaard leverede noterne til UG.

Efter de første prøver lørdag formiddag, lå BP-racing 1’er i klassen og 3’er generelt, men desværre skulle det ikke holde hele vejen hjem.

1.pladsen i klassen holdt hele vejen, men den generelle placering i top 3. forsvandt, da 206’eren ved starten på prøve 9, stall’ede og gik i stå, hvorefter Benny måtte genstarte bilen og tabte værdifulde ca. 20 sekunder. Men dermed var alle problemer på den prøve ikke slut, tre sving inden mål i et vinkel venstre sving, gik bilen igen ud og der blev tabt yderligere værdifulde sekunder.

Slut resultatet blev en 1. plads i klassen på dagen, 6.plads i det generelle klassement og en 3. plads i mesterskabet med 2 vundne løb.