Dansk Automobil Sports Union - Elitenyt

Diverse
01/07/15

ADAC GT Masters + Formula 4, Rallycross i Höljes
Den kommende weekend kører Ulrik Linnemann Rallycross Super 1600 på Höljes. Jan Jønck og Nicki Thiim kører med i henholdsvis ADAC Formel 4 og ADAC GT Masters på Lausitsring. På Staffanstorp afholdes nordisk mesterskab i MRC-klasserne 1/5 Touring Car og GT.

Ulrik Linnemann vandt sidste afdeling af EM-serien for Rallycross Super 1600 og er blandt favoritterne, når mesterskabet kommer til Höljes i Sverige den kommende weekend. Arrangørerne venter omkring 30.000 tilskuere til løbet.

Jan Jønck og Nicki Thiim er blandt deltagerne i fjerde runde af ADAC-serien i Tyskland. Nicki starter i ADAC GT Masters for Audi, og Jan er med i ADAC Formel 4.

I weekenden d. 4. – 5. juli afholdes nordisk mesterskab i MRC-klasserne 1/5 Touring Car og GT på Staffanstorp-banen i Sverige. Danmark stiller med 13 kørere fordelt på de to klasser. I Touring Car deltager Søren Bang, Daniel Bjerg, Patrick Folman, David Hansen, Nicolai Holt, Ole Jacobsen, Thomas Krog, Martin Lissau og Casper Lund. I GT-klassen deltager Jesper Folman, Allan Hilleborg, Casper Morgen og Kim Schiøttz.

Nicki Thiim på podiet, med Rolf Ineichen og Philipp Eng
(Foto: Bildagentur Kräling)

Siden sidst

Fantastisk dansk weekend på Norisring
De mere end 100.000 tilskuere på bybanen i Nürnberg, Norisring, fik i weekenden god lejlighed til at stifte bekendtskab med den danske nationalhymne.
Nicki Thiim vandt to suveræne sejre i Porsche Carrera Cup.
Nicolaj Møller Madsen fik karrierens bedste resultat, da han søndag vandt weekendens andet løb i Audi TT Cup. Sammen med en tredjeplads i lørdagens løb er fynboen nu i klar føring af mesterskabet. Endelig fik Mikkel Jensen atter gang i pointscoringen med to topplaceringer i årets FIA F3-mesterskab. Det blev til en femte- og sjetteplads i to af heatene.

Jan Magnussen og makker besatte i deres Corvette fjerdepladsen i søndagens regnvejrsløb på Watkins Glen i USA og er samlet på en delt førsteplads. Løbet var femte afdeling af USCC.
Christina Nielsen måtte udgå.

Patrik Matthiesen fik en fjerde- og femteplads i weekendens runde af Ginetta Junior Championship i England. Løbet blev kørt på Croft.

DASU's elitenyt holder sommerferie i juli måned.