MC-Basen Super Challenge

René Prang nr. 2 i et tæt opløb på Ring Djursland

Super

23/06/15

MC-Basen Super ChallengeRoadracingkøreren René Prang deltog en afdeling af MC Zenergy Super Challenge d. 20. & 21. juni på Ring Djursland Hvor han i skarp konkurrence kæmpede om førerpositionen. René Prang kørte en flot 2. plads hjem i alle weekendens 3 løb.

Midsommerløbet på Ring Djursland var anden afdeling af MC Zenergy Super Challenge, hvor René Prang med sin EBR 1190 RX racer deltog i klassen Superbike. Ved første afdeling i maj måned på Ring Djursland blev det ligeledes til en 2. plads i løbet.

René Prang med EBR racer.

René Prang havde derfor denne gang satset på at nå helt til tops og give det unge talent Simon Tirsgaard kamp til stregen. Simon er rigtig godt kørende på en BMW i år, og har den fordel at han også kører med i det tyske mesterskab, og får således en masse kørsel og konkurrence ind under huden, hvilket også kunne ses på Ring Djursland. Når han så samtidig er ung og et stort talent, bliver det lidt af en opgave for René Prang, der dels deltager i langt færre løb, men som 46 årig dog stadig er still going strong.

Tidtagningerne viste da også kun meget lille marginal forskel mellem Simon Tirsgaard og René Prang på de første to pladser. Tidsforskellen blev mindre og mindre i tidtagningerne, men fortsat til Simon Tirsgaards fordel, så han startede alle 3 løb i i weekenden fra pole position med Prang i anden startposition.

Forskellen på målstregen mellem de to konkurrenter, blev også mindre og mindre gennem de 3 løb. René Prang havde afprøvet lidt forskelligt med opsætningen af maskinen i løbet af lørdag, og håbede han havde fundet en opsætning der kunne give det sidste i søndagens løb, for at komme først i mål. Fra løbets start søndag gjorde de begge hvad de kunne, og pressede hinanden til det yderste. Det blev dog igen Simon Tirsgaard, der trak det længste stå, og kørte først over målstregen, tæt fulgt af René Prang. De var da ca. 20 sek. foran de forreste i det øvrige felt.

Næste løb i MC Zenergy Challenge, bliver kørt i den kommende weekend d. 27. & 28. juni på Padborg Park.