DM Rally
19/06/15

Simon Larsen og Henrik Skott er klar til at kæmpe om sekunderne
24-årige Simon Larsen fra Nykøbing Falster og 27-årige Henrik Skott fra Maribo, skal i den kommende weekend, den 19 og 20 juni deltage i 2.afd. af det danske rallymester- skab, Ecoteck Rally Himmerland i og omkring Hobro.

Løbet er på 120 km hastighedsprøver, og køres på hurtige asfalt og skovveje samt Nysum-banen, kendt fra Zulu Djævleræs.

”Vi ser frem til at komme i gang igen. Vi er klar på at tage revance fra sidste løb hvor vi var blandt de hurtigste i klassen, men en afkørsel satte en stopper for en podieplacering. Det var min fejl, og det kommer ikke til at gentage sig. Jeg vil gøre alt for at stå øverst på podiet denne gang. ” Udtaler Simon Larsen”

Simon Larsen fanget ved DM 1 i Sønderjylland tidligere på året.

Simon Larsen og Henrik Skott kørte netop i dette rally deres 1. løb sammen i 2014.

”Vi håber på nogle svære prøver. Der ser vi vores force. Vi er klar og velforberedt. ” Udtaler Henrik Skott ”.

Simon Larsen RallySport deltog i Anderup EL Minirally på Fyn forrige weekend for at få banket lidt rust af og her endte de på en 2. plads i klassen og 5. generelt så de kommer til Hobro med kig på en topplacering.