MC-Basen Super Challenge

René Prang og Michael Brix Sørensen kørte godt på Ring Djursland

Super

11/05/15

MC-Basen Super ChallengeRoadracingkørerne René Prang og teammakker Michael Brix Sørensen, sluttede begge på en samlet 2. plads i hver deres klasse, ved MC Zenergy Challenge d. 9. & 10. maj på Ring Djursland.
René Prang Fik lørdag pole position i Superbikeklassen mens Michael Brix Sørensen fik en startposition som nr. 11 i SuperSport 600 klassen. De to klasser blev kørt sammen. Løbet blev kørt i køligt og vådt føre. Regnen silede ned under hele løbet, hvilket er noget nær de værst tænkelige forhold at køre under for roadracingkørerne.

René Prang kom først fra start, men havde Simon Tirsgaard lige efter. På tredje omgang lykkedes det Simon at overhale René Prang og holde denne føring til mål. De to lagde løbet igennem større og større afstand til feltet.

René Prang i front på en meget regnvåd bane på Ring Djursland

Michael Brix Sørensen kørte et flot og taktisk disponeret løb, og kom ind som nr. 5 i løbet, men som nr. 1 i SuperSport 600.

Michael Brix klar til løb på sin Triumph Daytona 675

Det kræver noget rutine at køre under kold og regnvåde forhold, og i betragtning af at det var første gang René Prang kørte i regnvejr på den nye EBR racer, var han ganske godt tilfreds med 2. pladsen.

Søndag skulle der køres 2 løb og vejrudsigten lovede både tørt og varmere vejr. Desværre blev det første heat aflyst lige før start, da der var spildt olie på banen i billøbet lige før MC-erne skulle på banen. Senere blev banen rengjort og der blev så kun kørt et enkelt løb søndag.

Stillingen fra lørdag mellem de to forreste gentog sig. René Prang blev igen 2-er tæt efter Simon Tirsgaard. Der var kun 7/10 sek. mellem dem på målstregen og 22 sek ned til nr. 3. Simon Tirsgaard er rigtig godt kørende, og kører med i det tyske mesterskab, hvor han også gør det rigtig godt.

René Prang og mekaniker Torben Almind (stående) med EBR 1190 RX raceren.

Michael Brix kom ind på en 4. plads i SuperSport, hvilket rakte til en samlet 2. plads i weekendens to løb. Michael er super tilfreds med det resultat.

Næste løb i MC Zenergy Challenge, bliver kørt d. 21. & 22. Juni på Padborg Park.