Rally Masters

Møibæk MotorSport vinder Rally Masters 2014

01/10/14

Møibæk Motorsport har deltaget i Rally Masters 2014. De 4 rally sprint er blevet afholdt i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Søndag d. 28/9 blev finalen afholdt i Odense og teamet lå allerede inden løbet på en solid 1. plads i klasse 2. Søndagens løb skulle derfor bare gennemføres, bilen skulle testes og selvfølgelig skulle der køres nogle gode tider.

Det 1. heat gik rimeligt, dog var Jens Møibæk (Roslev) og codriver Charlotte B. Clausen (Kolding), enige om at tiden godt kunne forbedres.

(Foto: rallyfoto.dk)

Resten af dagen skulle dog vise sig at blive helt anderledes end teamet havde planlagt. I 2. heat, punkterede bilen på to hjul og Jens vil ikke afvise at det nok var en kantsten der kom for tæt på!! Teamet måtte derfor nøjes med en max tid.

I 3. heat fik bilen motor problemer og der blev ledt efter årsagen mellem 3. og 4. heat, men uden held. Jens og Charlotte besluttede dog at fortsætte og køre det sidste heat, da vurderingen var at motoren ikke ville tage yderligere skade. Der var dog andre der havde haft problemer og derfor kunne teamet slutte dagens løb med en 2. plads og tage 1. pladsen for hele turneringen i klasse 2.

(Foto: Allan Post Christiansen)

Næste gang volvoen skal køre sprint er til Yokohoma finalen 16/11-14 på Sjælland. Volvoén skal dog allerede i ilden d. 18/10-14, hvor Jens Møibæk og Christian Fisker skal køre Minirally finale på Fyn.