Klubrally

4. afdeling af Speed Nord

Klubrally
16/07/14

Så er det ved at være tid til 4 afd. af Speed Nord Klubrally. I år køres denne afdeling sammen med JFM Hold / Fejden. Der er lagt op til det helt store løb med 6 fantastiske hastighedsprøver i og omkring Struer. Lemvig og Omegns Motorsport er garant for prøvernes kvalitet, og perfekt afvikling. Der er PT. 14 tilmeldte hold, men der foventes mellem 50 og 60 biler til start ialt. LOMS har loft på 60 hold til start, så meld Jer til allerede nu så i ikke misser chancen.

Der er i alle klasser mulighed for at blande sig i Speed Nord topstriden - også selv om man endnu ikke har deltaget i turneringen. 3 afdelinger resterer endnu, og det er nok for at have kørt de 50%. 5 afdeling køres i Hjørring (sammen med JFM), og sidste afdeling køres i Hobro til det traditionsrige Herregårdsløb. I år tæller et løb som man har startet i gyldigt som tællende løb, også selv om man udgår. Dvs. hvor man tidligere har skulle gennemføre et løb, skal man i år "bare" have startet i en tællende afdeling. Det åbner muligheder for de der har været uheldige at udgå i en, eller flere afdelinger, så de stadig kan køre nok løb til at kunne kvalificere sig til medaljer.

(Foto: Hans Wester)

Yokohama er i år sponsor for Speed Nord Turneringen, og præmierne er et sæt Yokohama BluEarth AE01 (4 stk.) i valgfri størrelse til vinderne i henholdsvis klasse 2, 4 og 6 (klassede dæk). Præmierne uddeles ved sidste afdeling af turneringen. Der er i øvrigt medaljer til de 3 bedste hold i alle klasserne i turneringen, der har startet i min. 50 % af de tællende løb.

Der køres også i år om generel Speed Nord Mester, og her fører Henrik Iversen og Svend Erik Hedevang, Honda S2000, foran Per og Jack Christiansen i 206 RC og Hans og Peter Wester i 205 Rally. Skal det forsat være Japansk på toppen efter denne afdeling, eller kan de franske løver overtage føringen? Faktisk er konkurrencen så tæt at der her efter 3 afdelinger kun er 20 point mellem 1 pladsen og 10. pladsen.

En anden detalje i året Speed Nord er Super Stage prøverne. Her er der mulighed for, ved hvert løb, at hente ekstra point. 3 point til hurtigste hold, 2 point til andenhurtigste og 1 point til trediehurtigste. Løbsarrangørerne udvælger en prøve, som de mener skal være Super Stage i netop deres løb. De ekstra point uddeles i år i klasserne, og ikke i det generelle mesterskab. Mere om disse regler på Speed Nord hjemmesiden under Regler.

Kan iøvrigt afsløre at Randers Auto Sport, efter nogle år ikke at have deltaget i Hold JFM, stiller med 2 hold til i år, så der bliver kamp til stregen og i denne konkurrence. Kun 1 pladsen tæller :-) Hold JFM er en super mulighed for at vise sig frem som klub, og få en hyggelig dag med godt sammenhold.

Håber der er stor opbakning til dette løb - i hvertfald bliver der super godt race for alle pengene til de der kommer.