Danish Thundersport Championship

Dennis Lind vil vinde ved sommerløbet på Jyllandsringen

DTC
15/06/13

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFor Dennis Lind og Team DMD fra Roskilde er målet klart, når de deltager ved årets tredje afdeling af Auto-G DTC, der i weekenden den 15-16. juni afvikles på Jyllandsringen.

Der skal en sejr i hus. Dennis Lind og Team DMD har ved de to foregående afdelinger på henholdsvis Padborg Park og gadebanen i Århus vist, at de har farten til at være med helt fremme, men en brand i motorrummet og en ødelagt kobling har kostet to topresultater. Det betyder at konkurrenterne Jan Magnussen med 73 point, Casper Elgaard, 62 point, og John Nielsen, 52 point, foreløbig har indtaget de tre første pladser i mesterskabet, med Dennis Lind nede på en placering som nummer syv med 34 point efter dårlig score i de to løb, hvor han ikke kom i mål.

(Foto: Jan Kaiser)

Som forberedelse til weekendens løb har Dennis Lind og Team DMD i ugen op til løbet haft en testdag på Jyllandsringen får at optimere deres Camaro med den kraftige V8 motor, der yder omkring 475 HK.

”Vi er godt forberedt” siger Dennis Lind. ”Vi havde en rigtig god test på Jyllandsringen, men har også ved de foregående løb vist, at vi har farten til at vinde. Så målet er minimum en sejr, men gerne to” siger Dennis Lind med et grin.
”Vi skal som minimum være dem, der tager fra Jyllandsringen med flest scorede point! Det er nødvendigt, hvis vi skal nå målet om at vinde mesterskabet i år”.

Første løb afvikles søndag kl. 13.50. Startplaceringen fra dette løb afgør startplaceringen til løb to kl. 15.35, dog byttes der rundt på top otte, så vinderen af første løb starter som nummer otte i andet løb og så fremdeles.