Team Sally klar til Hungaroring

12 Hours
04/04/13

05-06 April 2013
Så har TEAM SALLY pakket og er på vej til Ungarn for at deltage i 12 timers løbet på Formel 1-banen Hungaroring den 5. til 6. april. På Hungaroring skal TEAM SALLY forsvare sin 1. plads fra 2011, hvor de vandt 12 timers løbet for biler mellem 1600 og 2000 ccm.

Det er en flok rutinerede herrer som deltager i løbet. Ikke kun kørerne som består af Martin Gøtsche, Peter Obel, Andreas Schrøder og Mads Christensen, er rutinerede – det gælder også hele mekanikerflokken fra TEAM SALLY som alle har været med til disse langdistanceløb adskillige gange.

(Foto: Team Sally Racing)

Teamet deltager generelt i alle de løb som det Hollandske firma Creventic afholder. Det har vist sig at være særdeles gode løb hvor der er godt styr på forholdene. Til løbet på Hungaroring skal Team Sally kæmpe mod 18 andre hold, som kommer fra New Zealand, Italien, Schweiz, Holland, Belgien, Sverige, Frankrig, Ungarn, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland og England.

I de følgende dage vil vi sende opdateringer fra de Ungarske løb.