Super
Cup

22/04/12

i Porsche Mobil 1 Supercup
Med en 7. og en 6. plads i weekendens to løb i Porsche Mobil 1 Supercup, får Nicki Thiim en perfekt start i sin første sæson i Porsche Mobil 1 Supercup, der som altid starter samtidigt med Formel 1-løbene.

For den unge danske racerkører, Nicki Thiim, vil deltagelsen i den mest populære mærke cup være et stort skridt ind i seriøs international motorsport ... Så Nicki Thiim startede højt motiveret i Porsche Mobil 1 Supercup serien sammen med Team Hermes Attempto Racing, som han kender godt fra sidste sæson i Porsche Carrera Cup i Tyskland.

(Foto: Porsche Media)

Allerede i kvalifikationen lykkedes det Nicki Thiim at sætte sin Porsche på en 4. plads i startfeltet:
"Jeg er virkelig tilfreds, også fordi jeg aldrig har kørt her på banen... Jeg er glad for at være så langt oppe i feltet og det vil give mig en god udgangsposition til det første løb i eftermiddag!", sagde Nicki Thiim efter kvalifikationen.

Under det første løb, måtte han kæmpe virkelig hårdt. Selv om han havde en god start, kom han længere og længere tilbage i feltet. Ved afslutning af det første løb i Bahrain endte han på en fortjent 7. plads. "Jeg havde en god start, men jeg ved, at nogle af gutterne foran mig havde fået nye dæk på, og på denne bane er det meget vigtigt ... Men jeg føler mig sikker forud for morgendagens løb!", sagde Nicki Thiim efter det er første løb.

Det anden race på den første racing weekend starter søndag kl. 12. Nicki Thiim starter fra 8. position - med flere at de erfarne kørere i serien omkring sig, og især med erfaring på denne bane. Efter 10 omgange slutter Nicki Thiim igen i top 10, på en 6. plads. "Jeg er tilfreds! Hvis du tager med, at det er min første sæson i denne serie, og også på denne bane, synes jeg det har været et godt løb, og jeg har taget mange og vigtige point ... Her så man virkeligt, hvad nye dæk er værd! ", sagde Nicki Thiim efter løbet!

Nu forbereder Nicki Thiim sig til næste uges sæson start i Porsche Carrera Cup i Tyskland - også i Hermes Attempto Racing Team - som starter på Hockenheim fra 27. - 29. April 2012. Det næste løb i Porsche Mobil 1 Supercup starter 13 maj 2012 i Barcelona, ​​hvor han vil starte som førende i "Rookie Cup" klassementet!