Dansk Automobil Sports Unions sportsudvalg udnævnte 1. februar i forbindelse med Dansk Motorsport Award i Cirkusbygningen Årets talent priser foran 1.100 gæster.

Prisen overrækkes af DASU’s præsident Carl Christian Hansen.
(Foto: Privat)

Nicklas Nielsen – Karting

Den seneste i rækken af danske kartingtalenter i verdensklasse er 14-årige Nicklas Nielsen fra Hørning ved Århus. Han sluttede sæsonen af ved at vinde titlen som Asia-Pacific Champion ved finalen i Macau, og i løbet forinden vandt han også WSK Final Cup der køres i Ortona, Italien. Det skete i junior klassen KF3.

Gennem hele sæsonen tilhørte Nicklas Nielsen de bedste i den internationale juniorklasse, hvor det også blev til flere podieplaceringer samt finaledeltagelse i både EM og World Cup.