DTC 2012 foreløbig kalender

DTC
10/12/11

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDanish Thundersport Championship - det nye navn bag forkortelsen DTC - har offentliggjort et udkast til 2012 løbskalenderen.
I den nye løbsseries første sæson kommer til at strække sig over seks løbsweekender, og det er glædeligt at kunne konstatere at klassen tilsyneladende skal gæste alle de tre danske asfaltbaner:
Jyllands-Ringen, Ring Djursland samt Padborg Park.

Jyllands-Ringen er på den foreløbige kalender den bane der er blevet tildelt flest løb, hele tre er det blevet til.
Åbningsløbet i slutningen af april, et løb sidst i august (måske Grand Prix Danmark) samt et løb sidste weekend i september.
Padborg Park er blevet tildelt to løb, de ligger begge i juni måned.
Ring Djursland enlige løb er placeret midt i september måned (måske Sensommer løbet).

Når man sammenholder Danish Thundersport Championship kalenderen med den svenske Camaro Cup kalender, er der der lagt op til en spændende sæson for de store V8 racere med den fede lyd.
Læg dertil at også Norge vel starte klassen op, her kommer den til at hedde "Norwegian Thunder Car", så er der for alvor lagt op til en stor nordisk fællesklasse med de fordele som det byder på.
Dels det nordiske mesterskab - DFS Racing Championship - dels at det er muligt at deltage i hinandens nationale løb, samt at bilerne kan handles indbyrdes da reglementerne er ens!

Den norske kalender er endnu ikke oplyst, men herunder kan I se den danske og svenske kalender, som de ser ud indtil nu.

DTC = Danish Thundersport Championship

Som det ses starter 2012 sæsonen med to ikke mesterskabstællende løb i Florida, de køres på henholdsvis Sebring International Raceway og Palm Beach International Raceway.
Her er det primært svenske teams der har meldt sig, men også det danske Fukamuni Racing team er tilmeldt disse løb med kørerne Jan Magnussen og Martin Hansen.

Herefter går de løs med de to nationale mesterskaber, og ved et sandt lykketræf er der kun weekenden den 9. og 10. juni hvor der indtil nu er dato sammenfald!

Ligeledes er det glædeligt at se, at Danmark (Jyllands-Ringen) skal være vært ved finalen i det nordiske mesterskab - DFS Racing Championship - den 29. og 30. september!