Yokohama 2000

Michael Markussen kæmper stadig

18/09/11

Hele sæsonen har været kørt på et minimalt budget, men humøret har altid været højt, og de opnåede resultater er indtil videre godkendt, med 3 førstepladser, 2 andenpladser og 1 tredjeplads ud af 12 løb. Dette har ført til en samlet 3. plads, med kun 39 point op til Steffen Larsen og 29 til Lasse Rolighed. Med 51 point ned til Anders Christensen på 4. pladsen er mesterskabet stadig indenfor rækkevidde.

Trods weekendens skuffende resultater på Ring Djursland, er m-racing stadig optimister i forhold til dette års mesterskab i Yokohama Cuppen.

Teamet har stadig meget at lære med opsætning af bilen, og da vi kun har hjælp af en ekstra mekaniker, er det begrænset, hvor meget vi kan nå at teste. Derfor satsede Michael også med slics i weekendens første løb, som en af de eneste, men der skulle satses, hvis der skulle hentes point i forhold til Steffen Larsen og Lasse Rolighed. Michael er god på våd bane, hvilket også kunne ses på Jyllandsringen, hvor han og Steffen kom i mål 35 sekunder før Lasse Rolighed. Michael lå ellers til førstepladsen, men Steffen kom forbi, da Michael på en af de sidste omgange, var ved at tabe bilen i svinget ud til langsiden.

Tidligere på året gik det fint på Padborg Park i tørvejr

Desværre tørrede banen ikke nok op på Ring Djursland, så Michael endte på en 5. plads i første heat, hvilket dog gav en start i pole til andet heat. Desværre rullede bilen for Michael, så han blev dømt en Stop and Go for tyvstart. Det blev dyrt og kostede 4 pladser, så han igen sluttede som nr. 5.

Generelt har sæsonen i Yokohama været spændende, med flere gode dueller, og respekt mellem kørerne. Vi ser derfor frem til en spændende sæsonafslutning, hvor mesterskabet endnu ikke er afgjort, og forhåbentligt først bliver det til DM Finalen på Padborg Park d. 9-10. oktober.