Legend Car Cup

Ferrari Weekend - race 2 - resultat

Legends Cup
26/06/11

Legends Car CupFerrari Weekend'ens andet løb for Legend Cup deltagerne viste sig som lidt af et 'overlevelselsløb', kun 13 af de 19 kørere kom i mål, og blandt dem var det Mikkel Johansen i sin Chevy Coupe 37 der klarede sig bedst.
Mikkel Johansen's sejrsmargen over Nicholai Sørensen (Ford Sedan 37) på anden pladsen samt Paw Klamer (Chevy Coupe 37) på tredje pladsen blev på 3,6 og 3,9 sekund.
Undervejs i løbet satte Mikkel Johansen også løbets hurtigste omgangstid, den lød på 1:10,436. og blev sat på fjerde omgang.

Første mand over stregen var Mads Caprani, men en uren afkortning af banen ved udgangen af chikanen kostede ham 20 sek. i straf samt en sejr.

19 88 Willy Jørgensen Ford Sedan 34 DNS 0

#32 Tommy Laugesen idømt strafbane for påkørsel af anden deltager. #24 Nils Kvorning idømt Stop&Go for overhaling i gul flagzone. #33 Mads Caprani idømt 20 strafsek. for at afkorte banen ved chikane i sving 4. #84 Patrick Hansen idømt strafbane for påkørsel af anden deltager.