Memorial Day Classic - 3. fri træning

Grand Am
30/05/11

Jan Magnussen ikke på banen
Michael Shank Racing kørerne Negri og Pew placerede deres Ford Riley på 1. pladsen i Grand AM deltagernes sidste fri træning forud for Memorial Day Classic løbet på Lime Rock Park, deres tid var samtidig den hurtigste tid der indtil nu er blevet sat på banen i dag.
Negri og Pew kørte en omgangstid på Lime Rock Park der lød på 0:51,980, hvilket giver dem en gennemsnitsfart på 130,886 Mph. hvilket svare til cirka 169 km/t.

Ud af de 23 biler der er tilmeldt Memorial Day Classic løbet i henholdsvis Daytona Prototype og GT klasserne, var der kun 12 biler der deltog i denne fri træning.

På de fem første pladser kom der ikke overraskende Daytona Prototyper, og på 6. pladsen kom den hurtigste af GT bilerne, det var en Camaro GT.R fra Banner Racing kørt af to af Jan Magnussen's tidligere teamkollegaer i ALMS og Grand AM klasserne - Oliver Gavin og GuntherSchaldach.

Jan Magnussen og Robin Liddell der deler Camaro GT.R raceren fra Stevenson Motorsports var blandt de kørere der forblev i pitten under denne fri træning.