Grand Prix Danmark - race 1

JTCC
Sverige

05/09/10

Efter de 10 omgange som weekendens første løb for Junior Touring Car Championship deltagerne strakte sig over, var det SEAT Leon køreren Rasmus Mårthen der kørte først over målstregen i sin SEAT Leon.
På de to efterfølgende pladser kom først Audi A3 køreren Kevin Engman og derefter Johan Eriksson i en Renault Mégane, de to var henholdsvis 0,692 og 1,307 sekund bag vinderen.

Tidtagning og resultatservice af DataPower v/Torben Lund

MG ZR køreren Joakim Forsell satte med tiden 1:19,056 løbets hurtigste omgangstid, det skete på 9. omgang.

#13 Rickard Javanainen idømt strafbane for påkørsel af anden deltager.