Legend Car Cup

Historisk Festival - race 1

Legends Cup
29/05/10

Legends Car CupChevy Sedan køreren Lars Lindholst der startede det første af dagens tre Legends Cup løb fra pole position, sluttede også med at være den førende kører da løbet blev flaget af efter 12 omgange rundt på Padborg Park.
Lars Lindholst's vindertid på 14:32,729 var 4,647 sekund hurtigere end den Paw Klamer kunne præstere i sin 37 Ford Sedan på anden pladsen, og hele 15,919 sekund hurtigere end Ford Sedan 34 køreren Nicholai Sørensen der tog sig af tredje pladsen.

17 10 Dennis Christensen Ford Coupe 1934 DNF - 8 omg. 4

Løbsvinderen Lars Lindholst satte også løbets hurtigste omgangstid på 1;10,687, den satte han på den 5. ud af de 12 omgange.