Mekanikken drillede Anders

27/04/10

Efter en testdag på Jyllands-Ringen, hvor nogle problemer omkring ABS systemet til bremserne på Anders Christensen's Peugeot 307 var blevet udbedret, så han frem til at være med i toppen af Yokohama Cup feltet til Åbningsløbet der blev kørt på samme bane her i weekenden.
Men desværre forhindrede mekaniske problemer igen Anders i at præstere et topresultat.

Lørdagen startede med en fri træning hvor Anders Christensen placerede sig lige midt i Yokohama Cup feltet, som til dette løb udelukkende bestod af Peugeot biler, et udmærket resultat at bygge videre på i kvalifikationen, da han var under et sekund fra den hurtigste tid.

Anders kørte dog kun få omgange i kvalifikationen, før han kunne mærke at der var noget der ikke var som det skulle være, alligevel var han nød til at forsøge at sætte en hurtig tid.
Men problemet blev værre og værre, og Anders måtte tage til takke med en 8. plads.

Tilbage i pitten fik mekanikerne travlt med at finde fejlen, det var ikke svært - den ene af de forreste støddæmpere havde givet helt op, og det var faktisk et under at bilen holdt hele kvalifikationen, da støddæmperen er en del af den bærende konstruktion.

Da først fejlen var lokaliseret, blev den hurtigt udbedret, så Peugeot raceren kunne stå klar til det første af søndagens løb.
I et felt med bar ens biler var det svært at bevæge sig fremad i feltet, og det gjaldt også for Anders der løbet igennem fastholdt sin 8. plads på trods af hårdt pres bagfra.

8. pladsen blev også Anders' startplacering til det andet løb, og her pressede han endnu hårdere på, og i løbet af de 10 omgange som distancen bestod af lykkedes det for Anders at vinde to placeringer, så han kom i mål på 6. pladsen blot 9 sekunder bag den vindende bil.

8. og 6. pladserne indbragte Anders Christensen henholdsvis 8 og 10 point til mesterskabet, og efter 'Åbningsløbet' ligger han på 8. pladsen i mesterskabet.

Mesterskabet strækker sig i år over 7 løbsweekender med hver to løb, den næste er Padborg Open der køres den 15. og 16. maj på Padborg Park.