Formel Ford
Festival DK

20/09/09

Jesper K. Egebart gjorde helt rent bord ved Formel Ford Festivalen på Padborg Park, hvor han i sin Ray GR08 Duratec fra Egebart Racing.
Han startede med at sætte hurtigste tid i træningen, hvorefter han kørte sig til pole position i kvalifikationen, han vandt begge de indledende heats og tilsidst også den alt afgørende finale.

Jesper K. Egebart blev vinder af den første Formel Ford Festival i Danmark.

Finaleløbet strakte sig over 21 omgange på 2200 meter lange Padborg Park, her vandt Jesper K. Egebart efter endnu et meget spændende og tæt løb foran Dennis Lind og Mikkel Mac fra Fluid Motorsport.
Men efterfølgende blev Dennis Lind idømt en tidsstraf for en påkørsel af en konkurrent, hvilket rykkede ham ned på 3. pladsen, så Jesper K. Egebart's sejrsmargen endte med at blive på 8,5 og 10,2 sekunder i forhold til Mac og Lind.

Bedst placerede udenlandske kører ved Formel Ford Festivalen var endnu en gang svenske Milton Lundström i sin Van Diemen DP08, han sluttede på 4. pladsen.

Tidtagning og resultatservice af DataPower v/Torben Lund

Nummer 77 Antti Buri idømt 3 strafsekunder for påkørsel af nummer 46 i sving 1.
Nummer 60 Dennis M. G. Lind idømt 10 strafsekunder for alvorlig påkørsel af nummer 48 efter målflag.

Løbets hurtigste omgangstid blev sat af Dennis Lind på 14 omgang, den løs på 1:00,377.