1600 Challenge

John Gammelgård fortjent mester i 1600 Challenge

17/09/09

Allerede inden de to sidste heat er afviklet kan vi kåre 1600 Challenge mesteren. Sjældent har en mester været så suveræn som John har været det i år. Ser man bort fra en enkelt uforskyldt ”udgået” på Ring Djursland i foråret og en enkelt 4. plads ved Grand Prixet, så har John været på podiet efter hvert heat. Dette endda hele 9 gange øverst.

Fantastisk stabil præstation, og som John tørt konstaterer:
”Så får man da lidt motion når man skal helt derop!”

John som vi kender ham gennem hele 2009 sæsonen 9 gange øverst (indtil nu)!
(Foto: MRJ)

Ved det nyligt kørte løb på Ring Djursland skulle John kun have ganske få point for at sikre sig mesterskabet. Dette afholdt ham dog ikke for at give max gas (faktisk tror jeg ikke han kan lade være) og ganske ubeskedent løb han også her med de to største pokaler:
”Så skulle den ged være barberet!”

John med endnu to pokaler til det efterhånden ret omfangsrige pokalskab.
(Foto: MRJ)

Ud over lige at blive mester i 1600 Challenge har John også haft tid til lige at blive far – igen, og helt som ånden er i klassen, er barnedåben selvfølgelig passet ind efter 1600 Challenge kalenderen.

John Gammelgård forrest med et helt kobbel af jagene konkurrenter.
(Foto: MRJ)

Fra kørerforeningen skal der lyde et kæmpe tillykke, både med familieforøgelsen samt det flotte DASU mesterskab i Danmarks STØRSTE asfaltbaneklasse – 1600 Challenge.