MC-Basen Super Challenge

Topplacering på reservegrejet

Super

16/09/09

MC-Basen Super ChallengeEndnu engang måtte Thomas Harding finde reservecyklen frem, da raceren af uvisse årsager igen ikke ville køre, men denne gang kom vi på podiet med en 2. plads i løb nummer 2 og til tider i stand til at presse den førende Steven Tirsgaard, men da vi skulle overhale en langsomkørende kom jeg lidt i klemme og tabte momentum.

I løb 1 var jeg treer indtil sidste omgang, men en ligelovlig sen indbremsning i venstresvinget på Djursland gjorde at Steen Hansen kunne dykke indenom og krydse målstregen lige for snuden af mig.

Men taget alt i betragtning, så er jeg yderst tilfreds med at komme ind på en flot andenplads. I den samlede stilling ligger vi stadig til DM Bronze. Der er 30 point op til nr. 2 i mesterskabet Jan Jespersen.

Vi startede weekenden med kun at køre 4 omgange i første tidtagning. Cyklen satte hele tiden ud. noget som vi troede vi havde løst hjemmefra. Den var blevet testet og det så ud til at den kørte som en drøm - det blev dog lavet om til et mareridt. Vi kvallede ind som nummer 18 og i sidste række. Et absolut skræksenarie.

Vi fandt det som vi troede var fejlen og i pitten virkede det som om at problemet var løst. Men lært af tidligere erfaring fik vi rigget reservecyklen til, lige klar til at sætte ind…. Vi nåede én omgang i kvalifikation 2, så duede raceren ikke og jeg måtte i pit og bytte til reservecyklen. Den kørte faktisk ok, men ikke som den nye. Jeg opnåede en 3 bedste tid og landede i første startrække.

Vi arbejder stadig på de elektroniske problemer og planen er da at de er løst til finaleløbet den 3. og 4. oktober og glæder os til at se Jer alle til finalen.

Til dem af Jer som ikke fik set ”Rabatten” på dr. 1 hvor vi testede 3 motorcykler, så kan I se det på:
Klik på motorcykler 2. del. Der var 350.000 tv seere på udsendelsen.

Hvis I vil se weekendens 2 løb kan I se det på
Klik på DTC sensommerløb. Løb 1 vises 37 minutter inde i forløbet og løb 2 på 2 timer inde i forløbet