SS2

26/08/09

FDM jyllandsringen 100 år’s jubilæum viste sig at blive årets største for teamet hidtil.

Fredag:
Første tidskørsel forløb slet ikke som planlagt. Vores taktik blev helt ødelagt pga. safetycar. Nicholai Sørensen var netop kørt i pit efter 8 omgange får at få 4 nye friske dæk på, da safetycar’en kom på banen. Efter oprydning på banen var der kun en real omgang til Nicholai, og desværre blev den kørt i stor trafik, hvor han skulle overhale 3 biler. Sluttiden resulterede til en start plads som nr. 3.

Lørdag:
Anden tidskørsel gik lige efter planen, såre simpelt nr. 1 POLE POSITION!!! (Årets første) - der var to gode åbne omgange og der blev tiden sat.

Søndag:
Den store dag, hvor begge heat blev kørt.
1 heat fra 3 start plads, der blev Nicholai faktisk også.

3 meget underlige bremse fejl gjorde at de 2 førende var kørt. Efter løbet fandt vi årsagen, juster blokken til bremse pedalen var helt ude af justering, og bremsede alt for meget på bagenden. Øv.

2 heat fra Pole, blev kørt med nerverne uden på kører dragten, men Nicholai holdte den hele vejen hjem til det ternede flag som nr. 1 med stort pres fra nr. 2.

(Foto: JS Racing)

Med de point på kontoen rykkede JS Racing direkte op på en 2 fra en 4 plads i mesterskabet. Videre mere skulle hele teamet få sig en stor overraskelse, til premiere uddelingen. Ud over de 2 pokaler for en 3 og 1 plads, fik teamet tildelt den eftertragtede Fighter pokal.
Der var udbredt jubel og gåsehud til hele team JS Racing.