Suzuki Swift Challenge

Dobbeltsejr og mange point til Reimersø

Swift Challenge
10/08/09

For Suzuki Swift køreren Nick Reimersø fra HP Racing blev weekendens to løb på Padborg Park en meget 'berigende' oplevelse, hvor han specielt i det andet løb skulle kæmpe hårdt for sit topresultat - en resultat der betyder at Nick haler ind på den førende kører i mesterskabet.

Nick Reimersø startede Padborg Super Prix i topform, da han i den fri træning lørdag formiddag med tiden 1:11,536 var hele 0,676 sekund hurtigere end køreren på 2. pladsen.
I den efterfølgende tidtagning var det igen Nick Reimersø der satte hurtigste tid ud af de 10 Suzuki Swift Challenge kørere der deltog i den kombinerede klasse sammen med 1600 Challenge serien - så generelt var han hurtigste kører ud af 35 kørere, der alle kører i ydelsesmæssigt stortset identiske 1600 cc. biler!

Nick Reimersø var hurtigste kører i den kombinerede klasse for Suzuki Swift Challenge og 1600 Challenge kørerne.

Sent lørdag eftermiddag kørte den kombinerede klasse sit første løb, hvor Nick udnyttede sin pole position på fornemmeste vis, og var første mand ind i svinget for enden af langsiden, herefter kontrollerede han løbet samtlige 11 omgange, selv om han blev jagtet af en hårdt pressende Henrik Sørensen.
Nick kunne dog krydse målstregen 0,803 sekund foran Sørensen, og weekendens først pokal var i hus!

Havde lørdagens løb set let ud fra sidelinjen, så var der lagt op til det stikmodsatte til søndagens løb, da man vender de bedst placerede køreres pladser i startopstillingen, og da Suzuki Swift Challenge kørerne samtidig er mikset med 1600 Challenge kørerne, betød det at Nick skulle starte fra 23. pladsen - kort sagt - der skulle arbejdes mere end almindelig hårdt, hvis der skulle gode point med hjem til mesterskabet.

Der blev kørt meget tæt (og hårdt) Suzuki Swift Challenge løbene, men Nick Reimersø holdt sig fri af problemerne.

Nick gik dog til opgaven med både krumhals og en vældig kampgejst, og allerede inden svinget for enden af langsiden var en håndfuld konkurrenter blevet overhalet.
Herefter plukkede Nick stille og roligt placering efter placering, med det resultat at han efter de 11 omgange krydsede målstregen med en sejrsmargen på 3,272 sekund ned til køreren på 2. pladsen, der endnu en gang var Henrik Sørensen.

Nick Reimersø øverst på podiet.

Efter Padborg Super Prix ligger Nick Reimersø på 2. pladsen i mesterskabet:
"Jeg manglede lidt fart i forhold til de tider som jeg ellers har kørt på Padborg Park, men man kan vel ikke tillade sig at klage når man alligevel ligger et'er i både træning og tidtagning. Der er nu 3 løbsweekender tilbage, og det ser ud til at blive både meget tæt og spændende mellem Henrik Sørensen og mig" - udtaler weekenden dobbelt vinder.

Næste løb for Nick Reimersø og de øvrige Suzuki Swift Challenge deltagere er den 29. august, hvor de for første gang skal køre på Ring Djursland - en helt ny udfordring for dem, hvor Nick måske kan drage lidt fordel af at have deltaget i et Danish Endurance Championship på banen sidste år.