Formel National A
Junior

01/07/09

- af DASU Ungdomscup
Nicklas Nielsen deltog lørdag den 27. og søndag den 28. juni i DASU Ungdomscup i klassen National A Junior, for kørerer i alderen 12 – 16 år på banen i Søndersø.
Løbet er tællende til DASU Mesterskab.

Weekendens løb startede med fri træning fredag hvor kart og motor testes med et tilfreds resultat.

Lørdag startede med 3 gange fri træning hvor der er mulighed for yderligere justeringer til dagens løb. Efter træningen er Nicklas klar til tidtagningen hvor de næste 10 minutter skulle afgøre hvem der starter som nummer 1
Nicklas kørte på hurtigste tid og fik start plads nummer 1.

Dagens løb bestod af 2 heat hvor der kørtes om startplacering til prefinale og finale løb.

Efter en start placering som nummer 1 i alle starter kører Nicklas i mål som vinder i alle 4 heat.

Søndag kørts efter samme mønster træning, tidtagning og 4 heat.
Nicklas gentager succesen fra lørdagen med hurtigste tid og vinder af alle 4 heat efter suveræn og sikker kørsel.