Munkholm Jr. vinder Viking Trophy i Danmark

KF2
23/06/09

KF2
Danske Kevin Munkholm/ Team Racing Motor DK leverede en enestående præstation, da han vandt CIK-FIA Viking Trophy på Hanstholm banen/Danmark. Kevin Munkholm der for nylig, vandt NEZ Europa kvalifikationen på Genk/F præsterede det umulige i finalen i KF2, da han fra en start P25 kørte sig op gennem feltet og helt suverænt vandt Viking Trophy.

Til start i semi finalen udgik Kevin Munkholm på formationsomgangen og nåede således ikke til start, derfor den yderste lave startplads på gritten. Det er yderst sjældent at bagerste mand løber med sejren i et så kompetent løb.

Kevin og Gert Munkholm.
(Foto: Lars Søby)

Kevins far (Gert Munkholm) vandt i øvrigt verdensmesterskabet i 1989 (World Champion Formula A) på Valence banen/Frankrig.

P1 Racing Motor DK / Munkholm, Kevin/DK
P2 Racing Motor DK / Hansen, Patrick/DK
P3 Energy Corse I / Moller Madsen, Nicolaj/DK

KF3
P1 til den lynhurtige svenske Gustav K. Malja, med russiske Sergei Sirotkin begge fra Team Ward Racing, efterfulgt af norgske Dennis Olsen fra team Norswed, bedste dansker blev Andreas Sebastian Hansen på P4. Masser af dramatik i klassen.

I de 2 første kvalifikations heat blev top 10 kørt af for enden af langsiden i sving 1. Kørerne fik dog erfaring med banen og løbet udviklede sig, med masser af spændende dueller der endte med dobbelt sejr til Danmark med en P3 til Rusland.

P1 Team Bygma Jason Watt DK /Hansen, Andreas Sebastian/ DK
P2 Team Kristensen, Kim DK/ Kristensen, Kean /DK
P3 Team Ward Racing S /Sirotkin, Sergei /RUS

KZ2
Norsk Pole til Kenneth J. Ostvold/Team Energy TMC, næste 4 pladser til DK, Danmarks mester i KZ2 Andreas Fasberg, Team AM Promotin på en P5. Det blev dog til en dansk sejr, tæt efterfulgt af Norge og Finland.