Suzuki Swift Challenge

Fuldt hus til Reimersø

Swift Challenge
20/04/09

Nick Reimersø fra HP Racing fik den bedst tænkelige start på 2009 sæsonen, da han i forbindelse med Suzuki Swift Challenge seriens 'prøveløb' på Padborg Park i lørdags scorede 'fuldt hus'.
To gange pole position og to sejre!

Allerede i den 1½ time lange fri træning, hvor Suzuki Swift Challenge deltagerne havde rig mulighed for at få foretaget de sidste justeringer og få rettet kørestilen på plads efter den lange vinterpause, viste Nick Reimersø at han vil være forrest denne sæson!

Med tiderne 1:11,056 og 1:11,208 satte Nick de to hurtigste tider i kvalifikationerne, og sikrede sig dermed pole position til begge løb.

Da starten gik til første løb, skød Nick frem og var første mand ind i svinget for enden af langsiden, hen over de næste par omgange opbyggede han et forspring på over 10 sekunder.
De resterende omgange af det 12 omgange lange løb, kunne Nick holde føringen, og hele tide regulerer afstanden til forfølgerne, med det resultat at han kørte over målstregen 15,252 sekund foran Peter Sørensen der besatte anden pladsen.

Nick Reimersø viste konkurrenterne bagkofangeren på Suzuki raceren denne gang!

Helt så 'let' gik det ikke for Nick i det andet løb, hvor der gik lidt kuk i startproceduren, hvorfor han ventede med at køre til konkurrenterne var startet, for ikke at risikere en tyvstart. Det betød at han var tredje kører ind i svinget for enden af langsiden bag Henrik Sørensen og Jørgen Hansen.
Jørgen Hansen blev hurtigt overhalet, og jagten på Henrik Sørensen indledt. Det blev til nogle hektiske omgange lige i Henrik's bagkofanger, samtidig med at Nick skulle holde øje med Jørgen i bakspejlet - det var en spændende og seværdig fight de tre havde.
Desværre missede Jørgen sit bremsepunkt for enden af langsiden, skød ind over græsset og ramte Henrik hårdt på venstre forhjul, hvorefter Nick overtog føringen i løbet, en føring som han holdt frem til målstregen.

Nick Reimersø øverst på podiet efter det andet løb, flankeret af brødrene Sørensen. Peter (tv) på 3. pladsen og Henrik (th) på 2. pladsen.

Næste løb for Nick Reimersø bliver i forbindelse med 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen den 9. og 10. maj.