MC-Basen Super Challenge

Martin - Speed of Light Grand Prix klar

Super

15/08/08

MC-Basen Super ChallengeJyllandsringen er en velkommen bane, hvor 5. afdeling af MC-Basen Super Challenge sammen med de øvrige klasser i DTC serien løber af stablen d. 16. og 17. august 2008, hvor Steven Tirsgaard og Steen Hansen deltager på deres Yamaha YZF R 6´ere.

Teamet har i denne weekend Stevens mekaniker Jacob Filtenborg med på sin Yamaha YZF R 6´er som gæstekører.

Løbet er samtidig starten på sidste halvdel af sæsonen 2008. Vi kører tidtagning lørdag kl. 09.30 og igen kl. 13.05. Starten på søndagens konkurrencer er kl. 10.05 med motorcyklerne i serien MC-Basen Super Challenge, og løb nr. 2 startes kl. 15.55 lige efter finalen i DTC.

(Foto: Morten Kimer Hansen)

Teamet får besøg af mange gæster til søndagens løb, og det set i forhold til den store tilstrømning af tilskuere til Jyllandsringen, hvor vi ser frem til i underkanten af 20 tusinde tilskuere på lægterne, vil vi opfordre til at møde i god tid på banen. Vi glæder os i teamet til løbene med besøg af gæster samt mange tilskuere på lægterne.

Steven Tirsgaard siger op til weekendens løb: ”Jeg glæder mig til løbene på Jyllandsringen, hvor vi i forhold til banen på Padborg Park har bedre muligheder for at matche Super Bike maskinerne, idet baneforløbet på Jyllandsringen er med flere svingkombinationer og kortere langside. Sidste løb på Jyllandsringen i juni fik jeg placeringer som henholdsvis nr. 4 og 6, og jeg vil bestræbe mig på forbedringer samt hurtigere omgangstider, men kampen i toppen af serien bliver meget tæt og der er flere kørere som byder ind på placeringer i toppen” slutter Steven.

Steen Hansen har placeringer fra sidste løb på Jyllandsringen som henholdsvis nr. 6 og 8 at forsvare, og han udtaler op til løbene: ”Jeg har mine dyster med Allan Howard Christiansen og Ulrik Døssing Nielsen fra det sidste besøg på Jyllandsringen i juni i frisk erindring - de må gerne forsætte, men med mig som den første ved det ternede flag. Jeg har forbedret opsætningen af Yamaha YZF R 6´eren, men har også erfaret, at Ulrik har hentet flere hk ud af sin Super Bike maskine, men det skal ikke holde mig tilbage” slutter Steen.