Advan Cup
12/08/08

Når HP Racing møder op til Grand Prix Danmark i weekenden, bliver det kun med den ene af deres to faste kørere - Nick Reimersø bliver her ene mand til at vise flaget på Jyllands-Ringen.

Teamets anden kører Dan Birkelev har på grund af travlhed på arbejdsfronten, måtte melde fra til Grand Prix'et, og måske endda for resten af sæsonen.

Nick ankommer til Grand Prix'et med helt ret ryg, efter at han sidste weekend, med flot og taktisk kørsel, høstede to podie- placeringer ved Suzuki Swift Challenge løbene på Padborg Park.
De to sejre blev kørt i hus efter en kvalifikation der endte med en 3. plads. I begge løbene kørte Nick sig op på 1. pladsen, men måtte desværre også afgive denne placering begge gange, så slutresultatet blev to 2. pladser.

Ved Grand Prix'et gælder det igen Advan Cup klassen, en klasse der kræver en særlig indsats af Nick, da han her er oppe mod biler med større motorer, med mere moment, hvilket betyder at han i sin 1600 cc racer skal ramme alle gearskift, bremsepunkter og sving helt rigtigt for at kunne følge med.
Nick har hele forårs sæsonen vist, at han mestrer denne diciplin til fulde, hvilket har resulteret i at han nu ligger på 7. pladsen i Advan Cup mesterskabet - en placering som måske kunne have været endnu bedre, hvis ikke teamet havde været plaget af bremseproblemer først på sæsonen.

Bremseproblemerne er for længst blevet løst, og med to podie- placeringer sidste weekend, er det et veloplagt og positivt team der møder op på Jyllands-Ringen, med en topmotiveret kører i deres Suzuki Swift racer.

Som sædvanlig begynder Grand Prix Danmark programmet allerede fredag eftermiddag, hvor Advan Cup kørerne skal på banen klokken 15:00 til deres fri træning.
Lørdag køres der tidtagning klokken 14:20, og lidt over en time senere, klokken 15:30 deres første løb.
Søndagens løb køres klokken 14:55.