Road Racing

Ungt trekløver tog pokaler i Sverige

Road Racing
14/08/08

25-årige Christoffer Andersen, 20-årige Rasmus Vendelbo Sørensen og 17-årige Teddy Lind Sørensen var alle på podiet på Ring Knutstorp i Sverige, da der den 10. august blev kørt 4. afdeling af Svensk Mesterskab i road race.

Teddy Lind Sørensen fra Team TLS havde i Rookie-600 klassen kvalificeret sig til en 10. startposition, da der søndag formiddag skulle køres løb.
Regnen havde silet ned fra tidlig morgen, og netop regn skiller fårene fra bukkene i en sport, hvor det handler om at give gas på en våd bane.

Teddy Lind Sørensen, Christoffer Andersen og Rasmus Vendelbo Sørensen, der alle høstede pokaler den 10. august på Ring Knutstorp i Sverige.
(Foto: Jan Sørensen)

Teddy Lind Sørensen kørte sig i sikker og imponerende stil til en flot 2. plads.
Samme iskolde mod udviste Christoffer Andersen fra Fa. Moto-Sport og Rasmus Vendelbo Sørensen fra RVS Racing Team, da de om eftermiddagen skulle bevise deres styrke i regnvejr i SuperStock 600 klassen.
De havde lørdag i tørvejr kvalificeret sig til henholdsvis en 10. og en 6. startposition, og begge road racere kørte sig i overbevisende stil til podiepladser.
Christoffer Andersen kunne således bryste sig af en 1.plads og Rasmus Vendelbo Sørensen modtog hyldest for sin flotte 3.plads.