14/05/08

Med et meget varmt og forårsklædt Djursland som scene, stod Team GoGo Vitesse klar med 2 Spiders og 4 kører, klar til at køre 4 timers SEC i Peugeot Spider Cup.

De 4 kører der stod klar var: Allan Olsen, Henrik Larsen, Johnny Vejlebo og Jens Edman.

Allan Olsen og Henrik Larsen
Allan Olsen havde til sin bil nr. 33, som medkører i dette SEC løb, fået Henrik Larsen med (til dagligt kaldet Lille Larsen). Henrik fortæller efter løbet:
”Jeg synes, det har været en stor oplevelse, at være med i det her løb i dag, det har været rigtig sjovt. Omkring Spideren skal der hertil siges, at Spideren er en bil der skal køres roligt, det er en rigtig fin racer”.
Det var tydeligt at se, at Larsen hurtigt følte sig hjemme i bilen. Han var sidst på bremserne for enden af langsiden og der var gode tider på hver omgang.

Henrik Larsen.

Da løbet startede var det Henrik Larsen der sad bag rettet i Team GoGo Vitesse nr 33, klar til at tage den første time af løbet, og det var også en tydelig tændt og ivrig Allan Olsen der stod klar, da det blev hans tur til at komme i Spideren.

Allan Olsen:”Det har det været en kæmpe oplevelse for mig at kører sammen med Larsen her i dag og meget lærerigt. En meget stor hjælp. Det er en stor oplevelse, at være med til sådan et 4 timers løb. Der var slet ingen tvivl om, at jeg var tændt hvert et minut i løbet. Det jo en kort bane, så svingene kommer hurtigt igen når omgangstiden ligger omkring de 53 sekunder!”

Samlet blev det til 227 omgange i tiden 3:52:41,815 og en rigtig flot 5 plads som bringer Allan Olsen, Team GoGo Vitesse på en samlet flot 8 plads i den samlede stilling i Peugeot Spider Cup 2008.

Allan Olsen.

Johnny Vejlebo og Jens Edman
I Team GoGo Vitesse Spider nr. 5 havde Johnny Vejlebo fået selskab af Team Go Racing teamkammeraten Jens Edman. Under træning og tidtagning var det tydeligt at Edman, fra første omgang, havde godt fat i Spideren.

Jens Edman.

Det var også Jens Edman der sad klar bag rettet ved løbets start i Team GoGo Vitesse nr 5, og som kørte den første time af løbet. Da Johnny Vejlebo kommer i Spideren, bliver det desværre kun til 20 omgange før at teamet må lade nr. 5 udgå af dette års første Sportscar Endurance Championship.

Høj varme havde smeltet dele af et plasticdæksel, og med en placering tæt ved turboen betød dette, at der var en del ledninger der lige pludselig ikke længere var beskyttet for varmen. De franske teknikere frarådede teamet at fortsætte løbet, før et nyt dæksel for disse elektriske ledninger var installeret og grunden til den høje varmeudvikling var fundet.

Johnny Vejlebo Nielsen.

Da dette ikke var fysisk muligt inden for kort tid, så måtte Team GoGo Vitesse nr. 5 Johnny Vejlebo og Jens Edman desværre udgå efter kun 78 omgange. Det var tydeligt, at Vejlebo og Edman var triste over, at måtte udgå på grund af et nedbrud på bilen, men det var desværre fakta.

Resten af løbet blev Olsen og Larsen i nr 33 fulgt nøje af resten af teamet og alle i teamet glædet sig over den flotte 5. plads som Olsen/Larsen fik kæmpet sig til i dette Sportscar Endurance Championship på Ring Djursland.