Podieplacering til HP Racing

Danish Endurance
Championship

12/05/08

DEC - Danish Endurance ChampionshipHP Racing benyttede pausen mellem de to weekender i Advan Cup mesterskabet, til at tage på Ring Djursland, for at deltage i 4- timers løbet i Danish Endurance Championship.
Det viste sig at være en rigtig god ide!

Efter forrige weekend at have kørt to sprintløb i Advan Cup klassen med de to Suzuki Swift racere, med Dan Birkelev og Nick Reimersø ved rattet, tog en del af teamet denne weekend på Ring Djursland.

HP Racing's Suzuki Swift på vej rundt på Ring Djursland.

Det var teamejer og -chef Henrik Poulsen, hans søn Nick Reimersø samt 'gæstekører' Thomas Kreutzfelt som til 4-timers løbet skulle dele Nick's Suzuki Swift racer, dels for at deltage i selve løbet, og dels for at Nick kunne få testet med Suzuki'en på Ring Djursland inden næste weekends to Advan Cup løb på banen.

I den kombinerede træning og tidtagning, blev det til en beskeden 33. plads ud af de 40 biler der var på banen, men med tanke på at der blandt konkurrenterne var biler som Porsche 996 GT3, Ferrari 360, BMW M3 så var det ikke så ringe endda.
33. pladsen var samtidig plads 7 i klasse 1, hvor Suzuki'en hører hjemme.

Kampen virkede nogle gange lidt ulige, men der var også biler fra tre forskellige klasser med i løbet.

Selve 4-timersløbet udviklede sig positivt for kørerne fra HP Racing, der stille og roligt arbejdede sig op i klassementet, både i klassen og generelt med det resultat at da de fire timer var gået, kom de i mål på en generel 15. plads men endnu vigtigere på 2. pladsen i klasse 1.
Dermed sikrede HP Racing sig årets første podieplacering.

Tre tilfredse HP Racing kørere på podiet.

Med erfaringerne fra løbet, hvor de tre HP Racing kørere nåede at tilbagelægge 200 omgange, samt med omgangene fra træning og tidtagning, fik de kørt det samme som på en 4 - 5 almindelige løbsweekender!
De står nu med et rigtig godt setup til den kommende weekend, hvor det igen går løs i Advan Cup klassen, med de to faste kørere Nick Reimersø og Dan Birkelev.