Advan Cup

Flot kørsel gav podieplads

Advan Cup
29/09/06

For Team Go Racing blev Padborg Super Prix en god oplevelse med meget flot kørsel og en 1. plads podiepladstil Leon Sørensen.

Med en yderst vellykket test i ryggen, var begge kørere meget fortrøstningsfulde inden lørdagens tidtagning.

Tidtagningen blev desværre ikke helt som håbet. En afkørsel på første omgang gjorde at der blev indsat safetycar. Bilerne kørte upåklageligt, men de planlagte ændringer i setuppet, som skulle have været udført undervejs blev ikke mulige. Vi måtte derfor tage til takke med startplacering nr. 9 til Gert og nr. 10 til Leon.

I første heat fik Leon en fin start, som bragte ham nogle placeringer frem. Efter fin kørsel lykkedes det ham at slutte heatet på en 7. plads. Desværre blev Gert klemt inde i 1. sving og fik ikke det store ud af starten. Efter nogle gode og fair dueller med Rene Hoff kørte Gert sig ind på en 11. plads.
Idet Karsten Rasmussen efter 1. heat blev diskvalificeret satte det begge kører en placering frem, hvilket gav Leon den eftertragtede 6. plads, som gav pole i 2. heat.

Nerverne sad uden på tøjet til 2. heat. Leon fik en forrygende start og havde ved 1. sving allerede fået skabt et hul ned til Kim Lund på 2. pladsen.
Efter flot og fejlfri kørsel gennem hele løbet kunne han køre over målstregen til en velfortjent tur øverst på podiet. Det blev for Leon 2. gang i denne sæson han tager pokal, idet han havde en 3. plads fra Sturup Raceway som hidtil bedste placering.

(Foto: Team Go Racing)

For Gerts vedkommende var der også flot kørsel, hvilket bragte ham ind på en fin 8. plads. Han blev desværre snydt lidt i ”Big-mag” da to forankørende overhalede i gul flagzone uden at modtage straf for det.

Leon Sørensen udtaler:
”Det har været en helt perfekt racerweekend, hvor tingene endelig lykkedes. Søndagens løb var sæsonens største udfordring, da jeg startede i pole og gennem hele løbet blev tæt forfulgt af Kim Lund. Jeg kørte en 1. plads i hus, men det kunne jeg ikke have gjort uden hjælp og støtte fra hele teamet. Mekanikere og alle andre hjælpere i teamet skal have en stor del af æren. De står altid parat og gør deres bedste for at tingene skal være i orden. Vi har et godt team, hvor jeg befinder mig godt, hvilket også betyder meget for mine præsentationer”

Gert Koustrup udtaler:
”Det har været en forrygende weekend. Begge biler kørte godt og uden nogle af de problemer som ellers har fulgt os hele sæsonen. Den strategi vi lagde for andet heat virkede perfekt. Det var utroligt flot kørt af Leon, som holdt hovedet koldt og kørte et meget sikkert løb. Skønt at vores hårde arbejde endeligt lønner sig. Nu mangler vi bare at få de sidste ting på plads med set-uppet før vi kan være helt tilfredse. Efter denne weekend kan man virkelig mærke at teamspirit findes her”