Yokohama Cup
Gr. N 2000

29/08/05

Denne weekends Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen, begyndte på den bedst tænkelige måde for Yokohama Cup køreren Bruno Rasmussen, og det blev fulgt op med gode resultater i løbene.

Fredagens tidtagning blev kørt i regnvejr, så mulighederne for at sætte 'kanontider' var ikke til stede, ikke desto mindre kørte Bruno Rasmussen her den hurtigste tid, han var halvandet sekund hurtigere end køreren på anden pladsen!

Bruno Rasmussen var urørlig i regnvejret.

Lørdagens tidtagning blev kørt i tørvejr, så her var alle kørernes tider selvfølgelig hurtigere, her placerede Bruno sin Peugeot 307 EPO på 6. pladsen, så udgangspunktet til det første løb var absolut gode.

I det første løb, som blev kørt lørdag eftermiddag blev der kæmpet hårdt oppe foran i feltet, hvor de første 10 kørere krydsede målstregen inden for 20 sekunder efter de 10 omgange på Jyllands-Ringen.
Her lykkedes det Bruno at fastholde sin 6. plads.

Bruno Rasmussen gav alt hvad han havde i sig (og Peugeot raceren), det indbraget ham 6. pladsen i det første løb.

6. pladsen i første løb, gav første start placering til løb nummer to, der blev kørt om søndagen. Reglerne er nemlig sådan at man 'vender' de første seks kørere på startgridden.
Med en fantastisk start var Bruno også første mand nede i svinge for enden af langsiden, og denne placering holdt han flere omgange.

Første mand i første sving i løb nummer to var Bruno Rasmussen, som på den måde udnyttede sin poleposition på bedste vis..

Men desværre kunne han ikke holde denne placering alle løbets 10 omgange, hvor han måtte afgive lidt placeringer igen, således at han krydsede målstregen som nummer 5 kun 8,7 sekund fra vindende Kent Iversen.

6. og 5. pladserne indbragte Bruno Rasmussen yderligere 16 og 18 point til mesterskabet, noget der luner på kontoen.
Der restere endnu to løbsweekender med ialt fire afdelinger i mesterskabet, først for er Padborg Super Prix den 17. og 18. september.